Пт. Кві 26th, 2024

Бананова ферма, унікальну бананову ферму можна побачити у селі Рожни Київської області.

Бананова ферма, унікальну бананову ферму можна побачити у селі Рожни Київської області.

Екзотика поруч з нами. Мало хто може уявити, що неподалік Києва знаходиться «Рай» екзотичних рослих. «Бананова ферма» у селі Рожин Київської області можна це побачити на власні очі, водночас і можливість побувати в Президентській заміській резиденції «Залісся».

В лісовому господарстві «Залісся» знаходиться Президентська резиденція з режимними об’єктами. На нашій екскурсії Ви побачите саму резиденцію, Велике та Мале озеро, конюшню з породистими кониками, які були подаровані президентам в різний час. А головною родзинкою буде поїздка вглиб території «Залісся» до заготівельних баз тваринам. Тільки зараз на власні очі в дикій природі Ви зможете побачити оленя п’ятнистого та лань європейську. Не пропустіть таку можливість.

Далі мандруємо в зелені тропіки – на бананову ферму у Рожни, що під Києвом. Кількість екзотичних рослин тут просто зашкалює.  Ви побачите лимони на деревах, ананаси в горщиках, гранат, який тільки розпускається, банани двох сортів, що дозрівають, а мандарини тільки зав’язуються. Всього більше 50 сортів тропічних рослин. Господар, Анатолій Васильович, з радістю та гордістю розкаже про всі тонкощі своєї екзотичної справи. Ви зможете не тільки побачити, але при бажанні і придбати молоді тропічні саджанці.

Як ми дізнались, є фірми які проводять там незабутні екскурсійні тури.

Архітектурною окрасою туру буде ряд старовинних церков у Пухівці та Зазим’ї.



Related Post