У Макіївці на Донеччині окупаційна влада пояснила, чому в місті панує повна розруха в комунальній сфері

Представник окупаційної адміністрації Макіївки Володимир Майоров зустрівся з місцевими мешканцями і пояснив, що “ДНР” рухається у Росію.

Він на зустрічі з громадянами поінформував присутніх про політичну та соціально-економічну ситуацію, а аткож змушений був відповісти на найгостріші питання – ЖКГ, роботи комунальних служб міста, передає Depo.Донбас з посиланням на соцмережі.

Найбільше людей цікавили питання вивезення сміття, покосу трави, підготовки до наступного опалювального сезону.

Майоров зробив акцент на самому актуальному –  старанно поінформував жителів про “всебічну інтеграцію “ДНР” в Російську Федерацію. Зазначив всебічну підтримку Всеросійської політичної партії “Єдина Росія” в даному процесі”.

Але жителі зробили свої висновки: “Грошей на ремонт доріг в Макіївці немає, водоканал не встигає усувати пориви, оскільки на сьогодні всього 4 трактори. З приводу амброзії мовчання. Людей немає, грошей немає, працювати нікому. У сміттєвозів брак водіїв. Пенсіонерів більше, ніж працездатних громадян. І взагалі воєнний час – йде війна, а що ви хотіли. На питання, що в розпал бойових дій 14-16 рр. проводився ремонт доріг, косилася трава, вчасно вивозилося сміття пояснили, що Російська Федерація вкладала сюди гроші, а зараз таких грошей немає”.

Нагадаємо, в окупованій Макіївці на Донеччині стався порив на мережі водопостачання, яка проходить поблизу автодороги.

До тогож, мешканці Макіївки чекають на дощ, щоб попити, помитися і викупати дітей. Водопостачання немає в багатьох районах міста. Про проблеми з водою повідомляють і мешканці мікрорайону Зелений. Зазначається, що в кранах води немає, проте вона тече вулицями.