Сб. Кві 27th, 2024

Резніков у Брюсселі зустрівся з головою Пентагону

Міністр оборони України Олексій Резніков прибув до Брюсселя і вже зустрівся з американським колегою Ллойдом Остіном напередодні зустрічі у форматі “Рамштайн”. Відео оприлюднив голова Пентагону у четвер.

“Завжди приємно зустрітися зі своїм другом і колегою Олексієм Резніковим. Майже 50 країн, які беруть участь у сьогоднішній Контактній групі з питань оборони України, об’єднуються з вами та мужніми захисниками України”, – написав Остін у Twitter.

Про зустріч повідомив і сам Резніков у Twitter: “Рамштайн-13. Розпочав свій день із зустрічі з моїм колегою та великим другом Ллойдом Дж. Остіном III. Сьогодні понад 50 країн стоять пліч-о-пліч з Україною в цій неспровокованій війні, розпочатій росією. Дякуємо міністру оборони США за ваше керівництво, а також дякуємо всім нашим друзям і партнерам за непохитну підтримку”.

Сьогодні, 15 червня, відбудеться вже 13-те засідання Контактної групи з питань оборони України (зустріч у форматі “Рамштайн”). Напередодні голова українського оборонного відомства Олексій Резніков окреслив ключові теми, які стануть предметом переговорів.

Джерело: УНН


Related Post