Нд. Кві 28th, 2024

Зеленський провів засідання Ставки щодо запобігання витоку інформації стосовно планів ЗСУ

Кві7,2023

Президент Володимир Зеленський у п’ятницю, 7 квітня, провів чергове засідання Ставки Верховного головнокомандувача, на якому, зокрема, йшлося про заходи із запобігання витоку інформації стосовно планів сил оборони України. Про це йдеться в повідомленні Офісу Президента.

“Окремо учасники засідання зупинилися на заходах із запобігання витоку інформації стосовно планів сил оборони України”, – йдеться у повідомленні.

Головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний поінформував учасників про оперативну обстановку на основних напрямках фронту.

Командувач Сухопутних військ Збройних Сил України, командувач оперативно-стратегічного угруповання військ “Хортиця” Олександр Сирський, командувач ОСУВ “Таврія” Олександр Тарнавський, командувач ОСУВ “Північ” Сергій Наєв та командувач ОСУВ “Одеса” Едуард Москальов доповіли про перебіг бойових дій на ділянках фронту в межах зон їхньої відповідальності.

Начальник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов розповів про ймовірні дії ворога в найближчий період.

Крім того, члени Ставки детально розглянули перебіг формування та укомплектування озброєнням нових бригад. Також було приділено увагу рівню підготовки особового складу.



Related Post