Сб. Кві 27th, 2024

U-17 вийшла в еліт-раунд відбору на Євро-2024

Лис7,2023 #футбол #Євро-2024 #U-17
U-17U-17

Юнацька збірна України U-17 буде брати участь у елітному раунді кваліфікації Євро-2024.

Про це повідомляє УАФ.

Українці зайняли 3місце у групі з Німеччиною, Фінляндією та Ліхтенштейном, але пробилися до наступної стадії завдяки потраплянню до п’ятірки найкращих команд, які посіли треті місця.

Жеребкування еліт-раунду відбору Євро-2024 (U-17) заплановано на сьоме грудня. Команда України буде перебувати в четвертому кошику.

Юнацька збірна України

Юнацька збірна України – це футбольна команда, яка представляє Україну у міжнародних змаганнях та турнірах для футболістів віком до 17 років. Ця команда є частиною футбольної інфраструктури України і є важливим етапом у розвитку талановитих молодих футболістів.

Юнацька збірна бере участь у різних міжнародних турнірах, таких як чемпіонати Європи U-17 та Світовий кубок U-17. Ці змагання надають молодим футболістам можливість виступити на міжнародному рівні та розвивати свої навички та досвід.

По результатам виступів на цих турнірах індивідуальні гравці можуть привернути увагу клубів і продовжити свою футбольну кар’єру на клубному рівні.

Юнацька збірна є важливою ланкою у підготовці молодих талантів для майбутнього успішного виступу збірної України на міжнародних футбольних аренах.



Related Post