Нд. Кві 28th, 2024

Президент назвав «найбільш криваві місця на фронті»

Найскладніша ситуація на фронті біля міст Бахмут та Соледар. Про це У своєму вечірньому звернені повідомив Президент України Володимир Зеленський.

«Бахмут тримається попри все. І хоча більша частина міста зруйнована російськими ударами, наші воїни відбивають там постійні спроби російських наступів. Соледар тримається. Хоча там іще більше руйнувань і дуже тяжко… Немає такого клаптика землі біля цих двох міст, на якому б не віддав своє життя окупант за божевільні ідеї господарів російського режиму. Це одне з найбільш кривавих місць на фронті», – повідомив Зеленський.

Глава держави розповів, що сьогодні командувач напрямку, генерал Сирський, об’їхав війська, які обороняються на підступах до Бахмута і Соледара. Він відзначив бійців нагородами за стійкість.

«На місці організовував кроки, які необхідні для зміцнення нашої оборони. Зокрема, перекидання додаткових підрозділів. І посилення вогню по окупантах. Треба розуміти, що всі наші позиції, всі наші дії в обороні взаємопов’язані, і від стійкості та ефективності дій у кожній точці фронту залежить стійкість та ефективність дій на фронті загалом», – додав Зеленський.

Він подякував усім, хто тримає оборону держави.



Related Post