Вт. Кві 23rd, 2024

Так звані «антикорупційні організації» пікетують будівлю Служби безпеки України у Києві.

Пікет під стінами СБУ.

Сьогодні під стінами СБУ зібралося близько сотні мітингувальників. Серед натовпу також є нардепи Світлана Заліщук, Мустафа Найєм, Юрій Дерев’янко, екс-нардеп Єгор Фірсов, один з лідерів “ДемАльянсу” Василь Гацько.

Загалом під стінами СБУ зібралося близько сотні «небайдужих», вони вигукують: “Руки геть від українського бізнесу”.

Подивимось на це по-іншому. Учасники та організатори пікету відомі «небайдужі» діячі, так звані #зрадофіли які ніколи не упускають шанс то закликати до «3 Майдану», то захищати вкладників, вічно готові «революціонери» та за нашими спостереженнями піарщики  #все_пропало, цього разу у підвищенні цін на ГАЗ звинувачують СБУ. Зокрема, Сергій Лещенко та Мустафа Найєм відомі тим, що досить довго намагаються «вибитись у люди» завдяки всіляким ініціативам спрямованим на дискредитацію як України, так і любих змін та реформ.

На їх думку, як вони самі і зазначили: «що у листопаді 2016 року на кордоні України почали зупиняти ешелони цистерн зі зрідженим газом. Такі дії, нібито вчинялися під керівництвом СБУ, яка отримала вказівку від Адміністрації президента».

Мустафа Найєм та Сергій Лещенко

Нагадаємо, що напередодні прем’єр Володимир Гройсман доручив провести розслідування причин стрімкого підвищення цін на автомобільний газ.



Related Post