Сб. Кві 27th, 2024

Євробачення 2023: де дивитися перший півфінал шоу

У вівторок, 9 травня, у Ліверпулі стартує 67-й пісенний конкурс Євробачення-2023, який цього року проходить від імені України. Сьогодні, першого конкурсного дня, свої пісні представлять 15 країн-учасниць і визначиться перша десятка фіналістів. Другий півфінал відбудеться у четвер, 11 травня. За результатами двох шоу буде сформовано список із 26 учасників гранд-фіналу.

В Україні шоу сьогодні ввечері можна буде переглянути по телевізору та онлайн. Пряма трансляція першого півфіналу Євробачення-2023 розпочнеться о 22:00 за київським часом на телеканалі та сайті Суспільне Культура, на діджитал-платформі Суспільне Євробачення та через додаток «Дія» (у розділі «Дія.TV»). Шоу також можна буде переглянути онлайн на офіційному сайті Євробачення на сторінці конкурсу на YouTube.

Коментуватиме перший півфінал із Ліверпуля Тимур Мірошниченко, який уже 18 років є українським голосом Євробачення. Послухати та спостерігати за роботою ведучого з коментаторської студії можна буде на YouTube-каналі «Євробачення Україна».

Нагадаємо, український гурт TVORCHI автоматично потрапляє у фінал, оскільки Україна перемогла минулого року. 13 травня вони виступатимуть у гранд-фіналі з піснею Heart of Steel під 19-м номером.



Related Post