Сб. Кві 27th, 2024

Иностранцы будут в шоке. В сетях смеются с фото туалета на стадионе, принимающем ЧМ-2018 в РФ

“А х*ли нет? Надо приучать иностранцев к скрепным ценностям!”: Мережу насмішило фото туалету на стадіоні у РФ, де прийматимуть ЧС-2018

У вбиральні “Волгоград Арени” вирішили обійтися зовсім без перегородок?
Стадіон "Волгоград Арена". Фото: соцмережі.
Стадіон “Волгоград Арена”. Фото: соцмережі.
У туалеті стадіону “Волгоград Арена” (Російська Федерація), який має прийняти матчі Чемпіонату світу з футболу 2018 року, немає перегородок. На це звернули увагу користувачі соціальних мереж, передають Патріоти України.

“Стадіон “Волгоград Арена”. Тут пройде матч на Чемпіонаті світу з футболу. А це туалет стадіону, просто унітази, без перегородок. А х*лі ні? Треба привчати іноземців до наших цінностей!” – йдеться на сторінці “Сталінгулаг” у Twitter.

 

“Та й взагалі, дивитися футбол треба, а не по туалетах бігати”, “Ні, це неправильно. Треба було просто дірок у підлозі нарізати”, “Просто відра б у ряд поставили”, – пишуть в інтернеті.

У той же час підрядник “Волгоград Арени” запевнив, що перегородки будуть встановлені, пише “Говорить Москва”. “Всі жіночі та чоловічі вбиральні на стадіоні передбачають наявність перегородок і дверей відповідно до прийнятих норм і вимог, у чому скоро зможуть переконатися гості стадіону, які потраплять на тестові матчі”, – заявила представник управління корпоративних комунікацій групи компаній “Будтрансгаз” Аля Першина.



Related Post