Пт. Кві 26th, 2024
Олександр Дубінський - Голобородько для Києва на Геліке І ЗЕшквар І Випуск-2Олександр Дубінський - Голобородько для Києва на Геліке І ЗЕшквар І Випуск-2

Кандидата в мери міста Київ Народного депутата України від партії “Слуга Народу” Олександра Дубінського висміяли у соціальних мережах.

У мережі з`явилося відео, як команда Олександра Дубінського знімала передвиборчий ролик, а в ЗМІ повідомили про те, що Дубінський п’яний намагався сісти  та поїхати на велосипеді.

На фотосесію Дубинський приїхав на машині Lexus. Фотосесія зайняла пару хвилин.

На своїй сторінці в «Фейсбук» Дубінський підтвердив, що це саме він брав участь у фотосесії на велосипеді:

«Вышел с Лексуса. Покатался на велике. Уехал на Гелике. Краткое содержание моего дня по версии парахаботиков. Учитесь ;)».

У той же час Дубинський промовчав про свій неадекватний стан.

Джерела в штабі Дубинського повідомляють, що за сценарієм ролика Олександр повинен був сісти на велосипед, проїхати по вулиці Пушкінській, зіскочити з нього на ходу і вітати киян. Але народний депутат приїхав на зйомки в стані алкогольного сп’яніння і не зміг сісти на велосипед без підтримки помічників. Відповідно зйомки ролика зірвалися, а поведінка Дубинського привернула увагу оточуючих.

У ЗМІ прозвучало звернення до Національної поліції Києва відстежити маршрут «зеленого» автомобіля Mercedes G55 AMG, на якому Дубинський покинув місце зйомки передвиборчого ролика. За інформацією автолюбителів, по дорозі народний депутат порушував правила ПДР, створював аварійні ситуації і загрожував життю пішоходів та інших водіїв автомобілів.

Нардеп від партії “Слуга Народу” Олександр Дубінський попав у випуск youtube каналу “ZEshkvar”:

Олександр Дубінський – “Голобородько” для Києва на Геліке І ЗЕшквар І Випуск-2

Автор відеоролику “ZEshkvar”, блогер Ярослав Бондаренко прокоментував передвиборчий ролик Дубінського на своєму сайті bondarenko.live:

велосипедисти столиці гарно знають, скільки чудових місць з`явилося у Києві за останні роки, скільки місць зараз будується та планується збудувати для велосипедистів.

Недорумун і недомер Дубінський навіть не чув що існує документ 2017 року, який називається Концепція розвитку велосипедної  інфраструктури в м. Києві , а там аж 332 сторінки буков, з якими навряд чи Бєнін піздабол буде знайомитись.

Зазначу, що документ розпочинається з цитати Енріке Пеньялоса у 1му Розділі Обґрунтування розробки Концепції:

Велодоріжки —це символ демократії. Це означає, що кожен громадянин, який їде на велосипеді за $30, так само важливий, як громадянин, який їде на автомобілі за $30 000.



Related Post