Сб. Кві 27th, 2024

Сполучені штати Америки готують новий пакет допомоги для України

Сполучені штати АмерикиСполучені штати Америки

У Білому домі оголосили, що Сполучені штати Америки готують новий пакет допомоги для України. Він буде відправлений найближчим часом.

Про це на брифінгу сказала речниця Білого дому Карін-Жан П’єр.

За її словами, Сполучені штати Америки скоро оголосять про черговий пакет допомоги Україні, що має засвідчити про незмінну підтримку українців.

Карін-Жан П’єр наголосила, що цей пакет допомоги “стане сигналом” того, що Америка продовжує підтримувати Україну. Вона зазначила, що адміністрація президента Сполучених штатів Америки Джо Байдена налаштована допомагати Києву стільки, скільки потрібно.

Минулими вихідними у Штатах в останній момент був затверджений тимчасовий бюджет, що запобігає зупинці роботи уряду, проте без коштів на допомогу Україні – щоб збільшити шанси на його ухвалення.

Після цього Байден закликав республіканців у Конгресі не допустити проблем з допомогою Києву.

Адміністрація президента Сполучених Штатів Америки Джо Байдена – це урядовий орган, який відповідає за виконання політики і прийняття рішень на федеральному рівні у Сполучених Штатах. Ця адміністрація була сформована після того, як Джозеф Р. Байден став 46-м президентом США в січні 2021 року.

Основні завдання адміністрації президента Байдена включають в себе розв’язання ключових проблем і викликів, з якими стикаються Сполучені Штати, таких як боротьба з пандемією COVID-19, зміна клімату, соціальна справедливість, зовнішньополітичні відносини і багато інших.

Адміністрація президента Байдена також відповідає за розробку і впровадження законодавчих і адміністративних ініціатив, спрямованих на вирішення проблем країни і покращення якості життя громадян Сполучених Штатів.

 



Related Post