Пт. Кві 26th, 2024

В колись заможному Донецьку мешканці тепер згодні виживати на $136 в місяць

Сер31,2021
В колись заможному Донецьку тепер при “ДНР” мешканці згодні виживати на 10 тис. рублів ($136) в місяць.

Такі результати опитування мешканців Донецька на вулицях міста, результати вражають мізерними сумами, які назвали більшість людей.

Більщіть сказали, що одній людині достатньо 10 тисяч рублів на місяць, і лише деякі назвали більш-менш адекватні суми в 40 і 50 тисяч рублів, повідомляє Depo.Донбас з посиланням на “Донбасский кейс”.

На сім’ю з двох осіб достатньою донеччани вважають суму в 20 тис. рублів, але це мізерно мало, і вистачить тільки щоб вижити в чисто фізіологічному плані.

20 тис. рублів – це витрачати тільки на їжу і воду, не платити за комуналку, проїзд в транспорті, не купувати ліків або не витрачати ані копійки на дозвілля, одяг і взуття.

“Невже це правда, що люди настільки себе не поважають, що готові виживати на 10 тис. В місяць?” – зазначається в повідомленні.

До того ж, “міністр економрозвитку” “ДНР” вважає, що достатня сума для проживання однієї людини – 15 480 рублів.

Нагадаємо, у травні на окупованій Донеччині пропагандистський телеканал провів опитування мешканців “ДНР” про те, який розмір зарплати був би для них бажаним. Опитані мешканці Донецька сказали, що їх би влаштувала зарплата у хоча б 20 тис. рублів (7454 гривні).

Саме тому майже 90% молоді мріє, після отримання диплому про освіту, виїхати з “ДНР”.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас



Related Post