Сб. Кві 27th, 2024
HOLY SWEETS DOG FESTIVALHOLY SWEETS DOG FESTIVAL

HOLY SWEETS DOG FESTIVAL

Вже 4 лютого на території ІКСПАРК кияни та гості столиці можуть відвідати HOLY SWEETS DOG FESTIVAL: Winter edition — пізнавально-розважальний фестиваль для усіх порід собак та їхніх власників. Захід є тематичним і присвячений першій зустрічі Зими та Весни. Також незмінними залишаються місії песофестиваля: популяризація каністерапії, благодійна допомога тваринам з притулку та розвиток pet-friendly культури.

Зі збільшенням кількості домашніх улюбленців та розширенням розуміння їхнього впливу на емоційний стан людей, розвиток pet-friendly культури все більше набирає обертів. Переходячи від простого утримання тварин до активного включення їх у наше життя, ми створюємо сприятливу атмосферу для взаємодії та спільного розвитку. Тому проведення заходів для та про тварин відповідають запитам сьогодення. Одним з таких івентів є фестиваль HOLY SWEETS DOG FESTIVAL: Winter edition, де ви можете провести час усією родиною разом зі своїми улюбленцями.

Відвідуючи захід, ви дізнаєтесь про каністерапію (терапія з залученням спеціально навчених собак), чим вона корисна у психоемоційній підтримці людей та як її можна застосовувати навіть у повсякденному житті, залучаючи до взаємодії свого песика. Виходом з важкої ситуації може стати каністерапія для військових, ВПО, людей, що пережили бойові дії, мають ПТСР, тривожність, депресію та інше.

Придбати квитки можна за посиланням: HOLY SWEETS DOG FESTIVAL

Не залишаться без уваги й тварини з притулку, адже HOLY SWEETS DOG FESTIVAL: Winter edition підтримує та допомагає найбільшому притулку для тварин “Сіріус”, який постраждав під час вторгнення російської армії у Київську область. Долучитись та допомоги притулку можете і ви самостійно або за участі в розіграшах та лотереях на фестивалі.

Також на вас чекатимуть ряд пізнавальних лекцій та майстер-класів з догляду й виховання собак, а також надання їм домедичної ветеринарної допомоги. Погодьтесь, у наш час такі навички є актуальними й за потреби можуть врятувати життя чотирилапому другові.

Holy Sweets Dog Festival 1

Як зазначалося вище, HOLY SWEETS DOG FESTIVAL: Winter edition є тематичним і присвячений дню, який відзначали наші стародавні предки — перша зустріч Зими та Весни, Стрітення. Серед розважальної частини фестивалю на вас чекатимуть ярмарок товарів для собак, фотозони, фудкорт, розіграші, музичний супровід, конкурс костюмів, який теж присвячений українським традиціям, міфам і легендам.

Вхідний квиток на фестиваль потрібен тільки для песика. Члени родини або друзі до 5 людей можуть пройти безкоштовно. Охочі, які ще не мають собаки, але бажають провести весело час, послухати лекції та знайти однодумців, можуть придбати вхідний квиток окремо як онлайн, так і на місці проведення.

Зазначимо, що для організаторів фестивалю івент-агенції Holy Sweets та ІРЦ “База 4.5.0” це вже четвертий успішно проведений захід для собак та їхніх власників. Німецький виробник кормів для собак та котів «Josera» завжди підтримує проєкти, де основними напрямками є розвиток pet-friendly культури, та благодійна допомога, тому і стала головним партнером та спонсором заходу.

Для військових, ветеранів та їх родин надається безкоштовний вхід за умови попередньої реєстрації за посиланням: HOLY SWEETS DOG FESTIVAL



Related Post