Нд. Кві 28th, 2024

Вибори в Україні 2024 року мають відбутися попри війну, – США

Сенатор США від Республіканської партії Ліндсі Грем вважає, що наступного року в Україні мають відбутися вибори – навіть попри російське вторгнення, повідомляє “Європейська правда”.

“Моє сьогоднішнє послання до президента: я вражений тим, що зробили ви та ваша країна, чоловіки та жінки. Ми продовжимо боротися, щоб вам надходила зброя, щоб ви могли виграти війну, яку ми не можемо дозволити собі програти. Але також ви повинні робити дві справи одночасно. Наступного року в Україні мають відбутися вибори… Я хочу, щоб у цій країні відбулися вільні та чесні вибори, навіть під час нападу на неї”, – вважає Грем.

На думку Грема, Україна змінилася, бо “в минулому це була дуже корумпована країна”, але тепер “українці не наживаються” на допомозі.

“Ми стежимо за кожним доларом, за кожною одиницею зброї. Ми продовжуємо робити свій внесок. І я задоволений тим, що українці не наживаються на американському народові. Вони допомагають американському народу”, – сказав Грем.

“І я вважаю, що Україні настав час зробити наступний крок у становленні демократії, а саме – провести вибори у 2024 році”, – сказав Грем.

Фото: Укрінформ.



Related Post