Сб. Кві 27th, 2024

Олександр Зінченко опублікував фото з дружиною та дітьми

Олександр ЗінченкоОлександр Зінченко

Український футболіст Олександр Зінченко, який виступає за англійський клуб “Арсенал” та національну збірну України, опублікував у своєму Instagram ніжні фото з дружиною, телеведучою Владою Седан, та їхніми доньками Євою та Леєю.

За словами Зінченка, вони святкували Різдво та Новий рік у Великій Британії, де вони проживають. На знімках видно, як щаслива родина позує на тлі прикрашеної ялинки у своєму будинку. Футболіст ніжно обіймає старшу доньку, а його дружина тримає на руках молодшу. Обидві дівчинки виглядають дуже мило в однакових сукнях.

“Усім щасливого Нового року!” – написали Зінченки у спільному дописі, який зібрав понад 300 тисяч лайків та багато коментарів від шанувальників. Серед них був і відомий український шоумен Григорій Решетнік, який побажав родині здоров’я та щастя.

Нагадаємо, що Олександр Зінченко та Влада Седан одружилися у серпні 2020 року. У жовтні того ж року у пари народилася перша донька Єва, а у вересні 2021 року – друга донька Лея. Зінченко є одним з найкращих гравців збірної України, з якою він взяв участь у двох чемпіонатах Європи (2016 та 2020 роках). У 2022 році він перейшов з “Манчестер Сіті” до “Арсеналу” за 30 мільйонів євро.



Related Post