Сб. Кві 27th, 2024

Пішла легенда: помер співак Тото Кутуньйо

У вівторок, двадцять другого серпня, помер легендарний італійський співак Тото Кутуньйо. Йому було вісімдесят років.

Тото Кутуньо помер сьогодні, у вівторок, близько 16 годин 00 хвилин у лікарні Сан-Рафаеле в Мілані, куди він був госпіталізований.

Цю інформацію підтвердив менеджер артиста Данило Манкузо. Він повідомив, що “після тривалої хвороби співаку стало гірше”.

У 2018 році легендарного співака шпиталізували в одну з бельгійських лікарень, у нього були проблеми із серцем. Перед цим Тото Кутуньйо боровся із онкологією простати.

Тото Кутуньйо: легенда свого часу

Тото Кутуньо (Toto Cutugno) — італійський співак, композитор і автор пісень. Він народився 7 липня 1943 року в Фоссано, Італія. Тото Кутуньйо відомий своєю активною творчістю у жанрі популярної музики, а його пісні були популярні в Італії та за її межами.

Один з найбільш відомих хітів Тото Кутуньйо — це пісня “L’Italiano” (італійською “Той, що говорить по-італійськи”), яка вийшла в 1983 році і стала міжнародним хітом. Ця пісня розповідає про італійця, який пишається своєю культурою та мовою.

Крім “L’Italiano”, Тото Кутуньйо випустив багато інших популярних пісень та альбомів, які отримали визнання як в Італії, так і за кордоном. Він також представляв Італію на пісенному конкурсі Євробачення, вигравши його в 1990 році з піснею “Insieme: 1992”.

Це дозволило йому отримати велику популярність та стати важливою постаттю в світі італійської музики.



Related Post