Пт. Тра 3rd, 2024

Євген Селезньов стане спортивним директором Дніпра-1

Євген СелезньовЄвген Селезньов

Новим спортивним директором клубу «Дніпро-1» стане 38-річний екс-футболіст Євген Селезньов.

Про це у своєму ТГ-каналі повідомив Ігор Бурбас:

«Після відходу Гліба Платова з «Дніпра-1» його наступником на посаді спортивного директора незабаром стане Євген Селезньов.

Це лише питання часу із призначенням та офіційним оголошенням. Але процес вже запущено.

Євген Селезньов є легендою українського футболу. В клубі він вже кілька місяців, але поки що працює без прив’язки до посади».

Одинадцятого жовтня, у середу, «Дніпро-1» офіційно оголосив про відхід Гліба Платова. Платов став спортдиром словацької «Дунайської Стреди».

Дніпро-1

“Дніпро-1” – це український футбольний клуб, який грає в обласній аматорській футбольній лізі та має базу в місті Дніпро, Україна. Клуб був заснований у 2017 році.

Хоча “Дніпро-1” є аматорським клубом, він привернув значну увагу завдяки своїм успіхам та вражаючим результатам в українському футболі. Клубу вдалося просунутися до вищих ліг та здобути популярність завдяки вражаючим виступам в Кубку України та інших турнірах.

Цей клуб також відомий своєю роботою в сфері підтримки молодих талантів та розвитку футбольної інфраструктури в регіоні Дніпра. “Дніпро-1” став символом надії та розвитку українського футболу.



Related Post